Skapa hemsida för ditt företag

 


Idag förväntas av dig som företagare att även vara synlig på nätet. En forskning visade att cirka 80 procent av kunder gör research på butiker och företag  innan dem vill göra ett köp. En annan anledning är att flera söker på nätet en butik för att hitta dess adress och öppettider samt ifall det finns något erbjudande exempelvis på en black friday. 

Man brukar använda utrycket att "om man inte är synlig på nätet som existerar inte man". Det är viktigt att ha en hemsida för att visa tydligt vem man är och var finns man. Idag är mycket enkelt att synas på nätet och skapa en hemsida. Det finns många varianter av sätt att skapa en hemsida. Eftersom du ökar dina intäkter kommer det vara fördelaktigt för dig att investera på en hemsida. 


Vi på RyDigital erbjuder billigaste paket för att skapa en hemsida för företag. 

1. Du väljer en mall som passar ditt företag 

Du kan välja bland våra färdiga mallar eller så skapar vi en mall anpassad just efter dina behov.


2. Köp domännamn. Exempelvis mittföretag.se 

Din domännamn ska vara kort och enkelt för att konsumenter ska lätt komma ihåg.


3. lägg innehåll

Vi kan hjälpa dig att publicera innehåll som är seo optimerad. Vi kan bland annat skriva produktbeskrivningar.


4. Med en enkel publiceringsverktyg producera och publicera nytt innehåll.

Content Management System (CMS) som det kallas är en webbaserad publiceringsverktyg för din hemsida. Genom att logga in kan du lägga nytt innehåll och göra ändringar både i utseende och annat.


Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring våra tjänster. Boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans med dig hittar en lösning för ditt företag. Vi kommer att hjälpa dig under hela processen tills du är nöjd med resultatet. Vi kommer att göra ditt företag synlig på nätet samt hjälpa dig att öka dina intäkter. 


🏪Öppettider: 08:00 - 16:30 (Mån-fre) 

📧E-post: rykontakt@gmail.com 

📱Telefon: 072 44 900 50