Tjäna pengar via Google Adsense

 

Google AdSense är ett gratis tjänst som erbjuder bloggare att tjäna pengar genom att visa annonser på sin blogg eller hemsida.  Det som är positivt med Adsense är att den visar relevanta annonser utifrån vilka sökningar besökare har gjort tidigare på google. Adsense betalar ersättning till dig beroende på hur många visningar din blogg har samt hur många klick annonserna har fått. Annonserna som visas på din blogg eller hemsida kommer vara automatiska. Men du har möjlighet att filtrera vissa sökord. 


Så här skapar du konto hos Google Adsense. 

Om du är redo att starta ett Google AdSense konto och börja tjäna pengar på din blogg/hemsida behöver du göra följande steg för att bli godkänd. 

Du behöver skapa ett konto på google. Om du har sedan tidigare ett Gmail konto så behöver inte du skapa nytt konto

Sedan är det viktigt att ha ett blogg/hemsida där du har originalinnehåll. Alltså ett unikt hemsida. Där du äger innehållet. Det kan exempelvis vara ett blogg om prova olika parfymer där du skriver recensioner om olika parfymer du provar eller en blogg där du skriver om hur man bygger en hemsida. eller hjälpa hemsidor med marknadsföring. 

När du skapat ett konto på google besök https://www.google.se/adsense/start

klicka sedan på knappen kom igång och logga in på din google konto. 
När du kommit till startsidan anger din webbplats och dem uppgifter som efterfrågas. bland annat betalningsuppgifter sedan godkänner du användarvillkoren för Adsense och på sista steget klickar du på Börja använda Adsense. 

Färdigt nu har du ett Google AdSense konto.  Nu kommer Google granska dina uppgifter så att de stämmer och följer användarvillkoren för Adsense. Granskningen brukar ta några dagar men högst 4 veckor. Om Google av någon anledning inte godkänner din ansökan kommer dem skicka meddelande till dig med saker som du behöver åtgärda för att bli godkänd. Med andra ord alla har möjlighet att skapa ett google Adsense konto och tjäna pengar på sin hemsida eller matblogg.

Vi på RyDigital kan hjälpa dig skapa ett anpassad mall/design för din blogg eller hemsida. Du väljer precis hur din blogg ska se ut. Vi har även några färdiga mallar som du kan välja bland. Kontakta oss för ett kostnadsfritt konsultation och börja tjäna pengar på nätet. 

Vi är en reklambyrå som ger resultat. Vi har vårt kontor i Köping. Det är en stad mellan Västerås och Örebro. 
Men vi är inte avgränsade inom ett visst geografiskt område utan vi hjälper kunder oavsett vart dem bor.